facebook marcelvirainstagram marcelvira

Catalan Spanish

NOSALTRES

Image
Image

Marc Elvira es constitueix al 1994, oferint el servei d’instal·lacions i manteniment a empreses i particulars.
L’experiència ens ha dut a treballar a diferents ciutats del nostre país, així com també a varis països del continent, arribant fins i tot a realitzar i coordinar les instal·lacions elèctriques en la creació d’una base de transports, cooperant amb una ONG a l’Àfrica.


Degut que sempre hem treballat conjuntament amb diversos industrials i col·laboradors tècnics, decidim ampliar el nostre cercle de serveis i ens dediquem també a coordinar i oferir el servei integral, tant tècnic com de gestió, per donar solució i resposta a les necessitats de tot tipus de client.


bc80 marc elvira, empresa amb un espai exclusiu a Igualada dedicat al mobiliari de cuines i banys, on oferim un lloc avantguardista i càlid, on cuina i sala d'estar s'uneix en una perfecta simbiosi.

Ens ocupem de tot, des de la idea inicial fins a la coordinació total de l’obra.

Disposem d’un equip humà jove, dinàmic, consolidat, format per instal·ladors, paletes, fusters, pintors... Tots compromesos amb la feina i l’atenció i servei al client.

Creem projectes on nosaltres mateixos ens hi sentim còmodes, donant-hi una solució exclusiva, ajustant-nos i donant forma a les vostres intuïcions, perquè la teva casa parla de tu.

DONEM VIDA A LES TEVES IDEES