facebook marcelvirainstagram marcelvira

Catalan Spanish

SERVEIS

CUINES

Image

Realitzem l’estudi d’un dels espais principals de l’habitatge, buscant la millor opció possible, i escollint els acabats que més s’adaptin a les vostres necessitats.

A més del mobiliari, ens encarreguem dels electrodomèstics, els revestiments, i els diferents complements que hi intervenen.

INSTAL·LACIONS

Image

Realitzem instal·lacions en fàbriques, oficines...instal·lacions elèctriques en general, tot adaptant-ho a les normatives vigents. Fem il·luminacions decoratives, enllumenat de jardins, naus industrials, habitatges unifamiliars, edificis...

Realitzem tot tipus de climatització, així com el seu manteniment.
Fem instal·lacions de fontaneria, instal·lació de sanitaris, electrodomèstics, accessoris de bany i desguassos. Instal·lació de qualsevol sistema d’energia renovable i xarxes de telecomunicacions.

BANYS

Image

Busquem la millor opció per aquesta estança, adaptant-nos a les instal·lacions existents o intentant ajustar les necessitats actuals a les possibilitats que aporti el bany.

Ens encarreguem de tot, des de la planificació, distribució o redistribució, paviments, revestiments, instal·lacions, il·luminació, sanitaris, dutxa, mampares, mobles de bany i tot allò que el client vulgui instal·lar-hi.

ALTRES SERVEIS

Image

Portem a terme el projecte que més s’adeqüi al seu estil i necessitats, creant equilibri entre estètica i funcionalitat. Oferim el servei integral, des de l’assessorament i proposta sobre uns plànols inicials fins a la direcció i execució total de l’obra.

Oferim també un servei de manteniment permanent, tant de calefaccions, com de comunitats, indústries, revisions de l’estat de les instal·lacions per ajustar-les a les noves normatives i intentar rendibilitzar al màxim el consum d’energia.

DONEM VIDA A LES TEVES IDEES